.

گفتگوي آرام ميان شيعه و سني: تالار گفتمان

گفتگوي آرام ميان شيعه و سني :: نمايش موضوعات - نظرات اميرعلي و پاسخهاي آن

نظرات اميرعلي و پاسخهاي آن
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

گفتگوي آرام ميان شيعه و سني صفحه اول انجمن -> مناظرات شيعه و سني

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

javadi
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
2 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 46
امتياز: 2147483647
تشکر کرده: 0
تشکر شده 12 بار در 9 پست

محل سكونت: مشهد

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 16 دي ماه ، 1388 13:17:46    موضوع مطلب: نظرات اميرعلي و پاسخهاي آن پاسخ همراه با اعلان

نظر برادر اهل سنت جناب اميرعلي
جناب جوادی نسب سلام برادر عزیز شما میگویید { دوستان اهل سنت منتظر جوابم } من که جواب دادم چرا حذفش کردید !!!!! خواهش میکنم این مطالب را حذف نکنید اما در مورد خطابهای قرانی به مسلمانان برادر عزیزم کمی از دنیای تعصب بیرون بیایید و کمی واقع بینانه قضاوت کنید قران در 23 سال و تدریجا برای پیامبر نازل شد کسانی که پیرو پیامبر بودند لحظه بلحظه خود را با ایات قران تطبیق میدادند مثلا در مورد شراب معلوم است که در مدینه حرمت ان نازل شد پس تو بیایی و بعنوان ذم بگویی فلانکس در مکه شراب میخورد جز کودنی چیزی نیست چرا انتظار دارید اصحاب جلوتر از پیامبر و قران باشند ؟ پس هر ایرادی که از اصحاب در دوران پیامبراگر وجود داشته باشد باید ببینید ایات اصلاح در مورد همان فعل در چه زمانی نازل شده است جناب یاسر در صلح حدیبیه عمر شک کرد ولی علی هم دستور پیامبر را زیرپا گذاشت و هرچه گفت محمد رسول الله را پاک کن پاک نکرد|{البته اگر ابوبکر بود تا الان چشمش را در اورده بودید } واینموضوع در همان صحیح بخاری است {و برای همین هم اجازه صرف روایت در بحث را نمیدهم . } در مورد قسمت دیگری از روح مطلب من این نکته وجود داشت که تمام خطابهای قران در میان مومنان به پیامبر خدا و مومنان است یعنی { یا ایها النبی ..یا ایها الرسول } و { یا ایها الذین امنوا } این میان شق سومی بنام یا { ایها الولی ...یا ایها الامام } نداریم یعنی هرایمان اورنده ای در مقابل دین خدا و پیامبر خدا و بندگان خدا مسئول است عرض کردم در کلمه یا ایها الذین امنوا یک تحرک و پویایی است چون اسم مشتق است برای همین { یا ایها الذین کفروا} نداریم چون کفر به کمال و تحرک و پویایی نمی انجامد . من مثالهایی اوردم که خدا سیاسی ترین کار ها را نیز به همین مومنان میسپارد بهتر است یک بار دیگر یکی از ایات را مرور کنیم و جعلناکم امه وسطا لتکونوا شهداء علی الناس و یکون الرسول علیکم شهیدا . شاهد یعنی نمونه عینی دین و الا گواه بودن چیست مثلا تو الان بعنوان یک مسلمان بر مردم فرانسه گواه باشی چه دردی را دوا میکند اما اینکه مراد از این امت تنها اصحابند را خود ایه بسادگی ابخوردن مشخص میکند در ایه بالا پیامبر برای امت خود شاهد و شهید است یعنی هرکس در زمره مسلمین داخل شد باید الگوی عملیش پیامبر خدا باشد به کلمه علیکم دقت کنید یعنی رابطه پیامبر با پیروان خود مطرح است وبهمین جهت هم علی الناس در ایه مراد مسلمانان بعد از عصر رسالت هستند پس منظور از امت میانه رو همان اصحاب دوران پیامبرند { اصحاب یعنی یاران مومن و همیشگی پیامبر در سختیها و خوشیها نه کسانی که ایمان می اوردند ولی زیاد هم مومن نبودند } و الا توهین به پیامبر میشود که او تنها برای عده ای مسلمان الگو باشد ولی مسلمانان برای همه جهان الگو باشند ..... پس کل ایه منظورش مسلمانان است چون طبیعی است که یک مسیحی اصلا پیامبر را بعنوان الگوی دینی خود نمیشناسد . ایاتی ذکر کرده اید در مورد اصحاب برادر عزیز اصحاب در نظر اهل سنت به کسانی میگویند که ایمان اوردند و یاران همیشگی رسول خدا بودند و با ایمان مردند که عبارتند از مهاجرین و انصار قران هم همین را میفرماید وَالسَّابِقُونَ الأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّضِيَ اللّهُ عَنْهُمْ وَرَضُواْ عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ یعنی در زمان نزول ایه بغیر از اصحاب کسان دیگری نیز بودند که باید از انها پیروی میکردند ولی شما یک عادت بسیار بد دارید مثلا ابوسفیان اخرش مسلمان شد اینک امده مثلا میگویید ابوسفیان فلان عمل را انجام داد پس صحابه عادل نیستند اخر این چه ربطی به موضوع دارد شما میدانید تا اخر حیات مبارک پیامبر مردم تک تک و دسته دسته به دین اسلام وارد میشدند ولی ایا کسی که در فتح مکه مسلمان شد قابل قیاس است با ابوبکر و عمر و عثمان و علی که در خفقان شدید مکه ایمان اوردند و سختیها را بجان خریدند خدا هم انرا نمی پذیرد و میفرماید وَمَا لَكُمْ أَلَّا تُنفِقُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَلِلَّهِ مِيرَاثُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ لَا يَسْتَوِي مِنكُم مَّنْ أَنفَقَ مِن قَبْلِ الْفَتْحِ وَقَاتَلَ أُوْلَئِكَ أَعْظَمُ دَرَجَةً مِّنَ الَّذِينَ أَنفَقُوا مِن بَعْدُ وَقَاتَلُوا وَكُلًّا وَعَدَ اللَّهُ الْحُسْنَى وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرٌ میبینید خدا هم این مقایسه را باطل میداند ولی یک نکته جالب است خدا میفرماید و کلا وعد الله الحسنی یعنی به کل انها خدا نیکویی را وعده داده است پس خدایی که بعد از فتح مکه به مسلمان شده ها وعده نیکویی میدهد چگونه به یاران پیشین { که شیعیان همه دشمن انهایند} بی لطف میشود ؟؟ اما در مورد ارتداد اولا قرار نیست هرکسی در زمان پیامبر مسلمان شده از اصحاب باشد . در زمان پیامبر اسلام کل حجاز را گرفت وطبیعی است که افراد قبایل تازه مسلمان شده بقدر علی از دین ندانند پس شاید مرتد هم شوند این بسیار طبیعی است پس موضوع را عوض نکنید .و ننویسید { اگر بعد از پیغمبر مرتد وجود داشته پس چه یک نفر چه صد نفر و نتیجه اش اینه که شما نمی توانید اصحاب را مقدس بدانید ولی اگر مرتد وجود نداشته پس چرا می گویید ابوبکر با مرتدین جهاد کرد ؟!!!} البته میدانم چرا دچار این مشکل شده اید در نزد شیعه یک فرددر ان واحد میتواند صحابی و منافق و کافر ومشرک و مومن و .. باشد در نزد شیعه هرکس پیامبر را دیده از اصحاب است از ابولهب و ابوجهل گرفته تا اهل کتاب و مشرکین و منافقان ساده ترین دلیلش هم این است که در نزد شیعه { ایمان} صحابی شرط نیست { برای همین هرگز به علی نمیگویند صحابی } در حالیکه اهل سنت به کسی میگویند صحابی {که در زمان پیامبر قلبا به او ایما اورده و همراه و همگام همیشه ایشان بوده و در اخر بر ایمان فوت کرده باشد } این قضاوت شیعیان درست مثل ان است که ما هر سیدی را مانند امامان بدانیم چون کلا فرزندان رسول خدایند و درست مثل ان است که کسی بگوید امامان را باید نقد کرد چون سید مهدی هاشمی به انقلاب خیانت کرد !!!! اخر مرد حسابی ارتداد بادیه نشینان عرب به ابوبکر و عمرو علی چه مربوط است که تو از مرتد شدن انها بگویی بله چون فلان قبیله مرتد شد پس ابوبکر را باید نقد کرد ؟؟؟ شما خود اصحاب را تعریف میکنید بعد باز خود شما ایات را بر اساس این تعاریفتان بر اصحاب میچسبانید در ایات زیر دقت کنید که همگی در مدح اصحاب هستند وَالَّذِينَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالَّذِينَ آوَواْ وَّنَصَرُواْ أُولَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَّهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ لَقَدْ رَضِيَ اللَّهُ عَنِ الْمُؤْمِنِينَ إِذْ يُبَايِعُونَكَ تَحْتَ الشَّجَرَةِ فَعَلِمَ مَا فِي قُلُوبِهِمْ فَأَنزَلَ السَّكِينَةَ عَلَيْهِمْ وَأَثَابَهُمْ فَتْحًا قَرِيبًا وَالسَّابِقُونَ الأَوَّلُونَ مِنَ الْمُهَاجِرِينَ وَالأَنصَارِ وَالَّذِينَ اتَّبَعُوهُم بِإِحْسَانٍ رَّضِيَ اللّهُ عَنْهُمْ وَرَضُواْ عَنْهُ وَأَعَدَّ لَهُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي تَحْتَهَا الأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا أَبَدًا ذَلِكَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ نویسنده: --امیر علیدوشنبه 6 مهر1388 ساعت: 18:50إِنَّ الَّذِينَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ بِأَمْوَالِهِمْ وَأَنفُسِهِمْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالَّذِينَ آوَواْ وَّنَصَرُواْ أُوْلَئِكَ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاء بَعْضٍ وَالَّذِينَ آمَنُواْ وَهَاجَرُواْ وَجَاهَدُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالَّذِينَ آوَواْ وَّنَصَرُواْ أُولَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَّهُم مَّغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ ما هیچی نمیخواهیم شما معادل همین اتیات را برای امامانتان بیاورید دوما اصحاب در زمان هم هرچه گفته اند به خودشان مربوط است و به ما ربطی ندارد و کاملا هم طبیعی است خدا هم میفرمناید { فان تنازعتم فی شیء} یعنی اگر در چیزی نزاع کردید و اختلاف داشتید ..... درست مثل این است پداران دو نفر با هم شوخی داشته باشند و و مثلا به هم بگویند کله پوک خوب به فرزندانشان چه ربطی دارد ؟؟؟ وظیفه ما را خدا در مقابل اصحاب پیامبر روشن کرده است ما نقد شما را مغرضانه میدانیم برای همین هم نقد شما را نه علمی میدانیم و نه دینی و نه اینکه بر اساس تقوا استوار باشد من عرض کردم شما بخاطر تنفر از ابوبکرو عمر از فرزندان علی که در کربلا با برادرشان شهید شدند و اسمشان ابوبکر و عمر بود اسمی نمیبرید اینک چگونه میتوانید در مورد خود انها عادلانه قضاوت کنید ؟ مثلاهمین جریان اذیت فاطمه اخر همیشه نصفه نیمه بحث میکنید این روایت در صحیح بخاری به این گونه است که علی به خواستگاری دختر ابوجهل رفت واین قضیه فاطمه را ناراحت کرد و... باقی ماجرا اگر غلط است همه اش غلط است اگر هم صحیح است علی فاطمه را اذیت کرده نه ابوبکر و عمر چون همه روایتها به مسور ابن مخرمه ختم میشود قسمتی از این روایت را از سیره ابن هشام می اورم ….نماز ظهر نزدیک بود ومومنین آرام آرام جمع میشدند وصفهای نماز یکی از پس از دیگری شکل میگرفت ….پیامبر به جمعیت خیره شده بود وعلی را در آن میان جستجومیکرد ….. علی وارد مسجد شد ودر صف نخست جای گرفت ….موقع نماز بود ..اما اینبار پیامبر قبل از نماز سخنی داشتند …رسول خدا رو به جمعیت حاضر کرد ..جمعیتی که همگی از این سخن مطلع بودند اما آنرا در دل پنهان نگاه داشته بودند …رسول خدا لب به سخن بازکرد ….ای مردم شنیده ام که فرزند ابیطالب می خواهد به خواستگاری دختر ابوجهل برود …این حق اوست وخداوند این حق را به همه مردان داده است ..اما دختر دشمن خدا ودختر رسول خدا در یک مرد جمع نمیشوند …من اجازه نمیدهم فرزند ابیطالب چنین کاری بکند . وعلی سر به زیر انداخته بود وسخنی نمیگفت ….پیامبر ادامه دادند ….من اجازه نمیدهم …فاطمه پاره تن من است واگر کسی اورا بیازارد من را آزرده است ……وآنگاه پیامبر به نماز ایستاد …..علی در خانه رسول بزرگ شده بود ..اواز کودکی در آغوش پیامبر بود ومگر میشد رسول خدا چیزی بخواهد وعلی انجام ندهد؟ هرگز … علی دختر ابوجهل را فراموش کرد وتا زمان رحلت زهرا هرگز به فکر ازدواج با زنان دیگر نیفتاد ..ششماه آخر عمر زهرا تنها در کنار اوبود تا به گفته رسول خدا عمل کرده باشد ..اما آنگاه که زهرا رحلت کرد علی نیز با زنان زیادی ازدواج کرد وطبق تواریخ موجود ابتدا زنی از حنفیه را به عقد خود در آورد که حاصل آن ازدواج محمد ابن حنفیه است ..سپس با زنان دیگری ازدواج کرد که حاصل آنها ۳۶ فرزند بود وعباس نیز از فرزندان آن حضرت از ام البنین بود .حتی اسماء همسر ابوبکر نیز پس از رحلت ابوبکر به همسری علی در آمد ومحمد ابن ابوبکر نیز فرزند خوانده علی بود ..این حدیث تنها به داستان خواستگاری علی از دختر ابوجهل مربوط میشود ومخاطب آن شخص علی است … حال ببینید این حدیث چگونه معنا شده وبه چه صورتهایی تحریف شده است … استناد این واقعیت تاریخی به کتاب سیره ابن هشام است که در کشور ما توسط انتشارات امیر کبیر بنام سیرت رسول الله چاپ شده است ..اما مشابه این داستان در اغلب کتب تاریخی دیگر هم یافت میشود … اگر ایمان و عشق در دل جای گرفت دیگر جایی برای کینه نمیماند و وقتی کینه در دلی نبود ارزوی خیر و عاقبت به خیری دارد برای هر کسی و مخصوصا یاران پیامبر فکر کنم برای شیعیان همین یک ایه زیر کافی باشد که مسلمانان بعد ازمهاجر و انصار میگویند وَالَّذِينَ جَاؤُوا مِن بَعْدِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا اغْفِرْ لَنَا وَلِإِخْوَانِنَا الَّذِينَ سَبَقُونَا بِالْإِيمَانِ وَلَا تَجْعَلْ فِي قُلُوبِنَا غِلًّا لِّلَّذِينَ آمَنُوا رَبَّنَا إِنَّكَ رَؤُوفٌ رَّحِيمٌ خدایی بگویید منظور از این ایه کینه و مرض است یا محبت و دعای خیر ..؟ شما فقط بلدید یک مطلبی پیدا کنید که بر علیه خلفا و اصحاب باشد دیگر کار ندارید درست باشد یا غلط اینک جناب جوادی نسب مرد است و قولش روی حرف خود بایستید این مختصر جوابی بود در مورد این گونه قضاوتهای شما حذف کردن ان تنها چیزی را که ثابت میکند این است که توانایی علمی را برای جواب به ما ندارید برادر عزیز من تا سوم راهنمایی درس خوانده ام نه بیشتر

روح مطلب شما این است افراد گله ای از گوسفندانند که یک چوپان میخواهند اینک این چوپان نزد شما امام است خوب بگویید بیاید ما مثل گوسفند مطیعیم و الا چرا ادعای باطل میکنید در ثانی این مردم عرب در زمان بعثت پیامبر با شناخت حق جانب باطل را با در به دری و محرومیت و تبعید و محاصره و ....رها کردند و به محمد ایمان اوردند اینک این مردم که با پیامبر همه مشکلات را تحمل کردند جنگها کردند و تجارب گرم و سرد روزگار را در حضور پیامبر لمس کردند نمیتوانند امور خود را اداره کنند ؟؟ ایا پیامبر اینقدر از تربیت افراد عاجز بود که امامی مثل چوپان بیاید و مرتبا تو سر مردم بزند این کار و نکن اون کار و بکن . مگر مردمی که عقل داشتند حق و باطل را تشخیص دادند عقل انرا ندارند حکومتی عادلانه بر پا کنند ؟ انسانهایی که امت پیامبر را کم شعورتر از ان میداند که نتوانندبرای خود تصمیم بگیرند خودشان بیشعورترین افراد هستند هدف شما برادران شیعه این است که بگویی این مردم گوسفندند و چوپانی بنام امام میخواهند خوب چرا فقط این چوپان 150 سال و فقط 12 نفر ؟؟؟؟ این هزار سال چرا خالی از امام است امام زمان چرا کسی را جانشین خود نکرد میگویید جانشین امام در زمان غیبت فقهایند اگر فقها به دین خیانت کردند یا سستی ورزیدند به کی ؟مراجعه میکنید تازه چرا فقها ؟ یعنی در میان مفسر و محدث و شارح انسان عاقل پیدا نمیشود ؟ فقط باید فقیه باشد ؟ چرا امام زمان گفت به فقها مراجعه کنید جایی که بقول شما یاران پیامبر با وجود استادی مثل نتوانستند درست زندگی کنند چه تضمینی وجود دارد فقیهی که نزد اخوندی درس خوانده که نه معصوم است و نه امام ایا استاد اخوند از پیامبر بیشتر میتواند تربیت کند ؟؟؟؟؟؟

اما در مورد مطالب شما در مورد فرار عمر یا ابوبکر یا باقی اصحاب جناب جوادی نسب اولا فرار نبود بلکه نا گاه خبر فوت پیامبر همه را شوکه کرد و برای این شایعه اگر همه اصحاب در جا میمردند هم کم بود شما میگویید فرار کردند خوب به کجا ؟؟؟ ایا قبل از کاروان نظامی به مدینه رسیدند ؟؟؟ در ثانی در غزوه تبود پیامبر ابوبکر و عمر و عثمان را با خود به غزوه تبوک برد ولی علی هرچه خواهش کرد او را با خودش نبرد ؟؟؟؟؟؟ بخدا عقل هم خوب چیزی است پیامبر ی باشد که علی را که رمز موفقیت در جنگها است را در خانه جا بگذارد ولی با ترسوها به میدان جنگ برود و اشتباه به اینجا ختم نشود بلکه در خیبر هم قبلا ابوبکر و عمر را سردار حمله کنند گان و پرچمداران مبارزه میکند بعد علی را میفرستد بعد تر هم این عمر که یک تر سو است !!!!! پشت ایران و روم را به زمین بزند و خود بزرگترین قدرت روی زمین شود !!!! عمر اگر ترسو بود اصلا چرا ایمان اورد ؟؟؟ در حالیکه در 13 سال مکه مسلمانان همیشه در معرض کشته شدن و زندان و شکنجه بودند ؟؟؟؟
............................................................................
پاسخ مصطفي جوادي نسب به برادر اهل سنت جناب اميرعلي:
با سلام برادر عزيزم.
در ابتدا شما فرموديد:
(( من که جواب دادم چرا حذفش کردید)) دوست عزيزم. اولا: شما جوابي نداديد. ثانيا: شما در پست بررسي عدالت صحابه/ب براي اولين بار نظر دادين كه اين نظر هنوز هم موجود هست و مي توانيد ببينيد.
اما در مورد صحابه و آيات قران. دوست عزيزم بنده عرض كردم بزودي به بررسي آياتي از قران كه در مورد صحابه هست خواهيم رسيد. قول ميدم درست و حسابي بررسي كنيم.
جناب اميرعلي مي گويند مباحث را قراني بحث كنيم و به روايات و احاديث اهميتي ندهيم. بنده عرض ميكنم. ايشان لطف كنند براي بنده از قران كريم ثابت نمايند كه نماز صبح دو ركعت هست. وشيوه نماز خواندن را بيان كنند. بنده قول ميدهم ديگر به روايات هيچ اهميتي ندهم.
در مورد اينكه سطح تحصيلاتتون رو بيان مي كنيد. عزيز دل بنده هيچ ادعايي ندارم ولي بايد بگوييم بنده در 19سالگي با جناب مولوي نيازي امام جمعه سابق اهل سنت مشهد به صورت مكاتبه ايي بحث كردم كه برگه ها هنوز نزدم هست.
پس لطف كنيد مظلوم نمايي نكنيد.
اما عزيز دل در مورد بحث فرار جناب ابوبكر و عمر فرموديد:
((فرار عمر یا ابوبکر یا باقی اصحاب جناب جوادی نسب اولا فرار نبود بلکه نا گاه خبر فوت پیامبر همه را شوکه کرد و برای این شایعه اگر همه اصحاب در جا میمردند هم کم بود شما میگویید فرار کردند خوب به کجا ؟؟؟))
الف: طبق نص علماي اهل سنت جناب عمرو ابوبكر و عثمان فرار كردند. مي توانيد بخوانيد. انهزم عمر- انهزم ابوبكر- فر عثمان- انهزم عثمان
ب: در مورد شوكه شدن از خبر شهادت نبي. يك سوال؟
شما موقعي كه بفهميد فرمانده شما شهيد شده است بيشتر مي جنگيد تا انتقام خون او را بگيريد. درسته؟ چرا فرار كردند؟
ج: در مورد محل فرارشان. اي كاش شما قبل از نقد نوشتن به ما ابتدا مطلب را ميخوانديد سپس نقد مي نوشتيد. رواياتي كه ما بيان كرديم نوشته است به كجا فرار كردند به بالاي كوه فرار كردند.

باز در ادامه فرموديد:
((ثانی در غزوه تبود پیامبر ابوبکر و عمر و عثمان را با خود به غزوه تبوک برد ولی علی هرچه خواهش کرد او را با خودش نبرد ؟؟؟؟؟؟))
البته نميدانم چه چيز را مي خواهيد ثابت كنيد ولي فراموش نشود كه در همان موقع.. پيامبر فرمود: ( ياعلي انت مني بمنزله هارون من موسي....) به راستي آيا اين شانيتي ديگر براي علي نيست. كه مشتاق جنگيدن در راه اسلام و رسولش بود و پيامبر او را بمنزله هارون در كنار موسي خواند؟

باز در ادامه فرموديد:
(( در خیبر هم قبلا ابوبکر و عمر را سردار حمله کنند گان و پرچمداران مبارزه میکند بعد علی را میفرستد بعد تر هم این عمر که یک تر سو است !!!!!))

يك سوال از برادر امير علي:
هر كس ابتدا ادعاي كاري بكند مقامي برايش هست؟
در قران كريم داستان تخت ملكه سبا را خوانديد؟
زماني كه سليمان فرمود چه كسي است كه براي من تخت را بياورد؟ در ابتدا يكي از اجنه گفت من.... سپس برخيا فرمود: من در يك چشم برهم زدن اينكار را انجام ميدهم.
اگر طبق ادعاي شما باشد بايد بگوييم آن جن مقامش از برخيا بالاتر است چون اول ادعا كرد.
عزيز دلم. شما كه داستان خيبر را مورد استناد قرار ميدهيد چرا تمامش را نمي گوييد؟
چرا نمي گوييد. ابتدا ابوبكر به همراه جيش خويش رفت و همه با هم فرار كردند و برگشتند سپس عمر و او هم چنين شد. و سپس علي رفت و پيروز شد.
برعكس بازهم اين روايتي است در مدح علي زيرا پيامبر خطاب به مردم گفت: فردا پرچم را به كسي ميدهم كه خدا و رسولش او را دوست دارند و او هم چنين است.
اما چند نصيحت برادرانه:
الف: از شبهات سوخته استفاده نكنيد. شما شبهاتي را مطرح ميكنيد كه قبلا بارها در سايت و وبلاگ به آن پاسخ داديم.
شبهاتي مانند:
خواستگاري علي بن ابيطالب از دختر ابي جهل
و...........
ب: سعي كنيد يك بار هم كه شده ابتدا مطالب را بخوانيد سپس نقد بزنيد.
ج: سعي كنيد مغالطه كمتر كنيد.
متاسفانه دوست عزيز اميرعلي به جاي اينكه به سوالات ما كه از روايات و احاديث اهل سنت هست جواب بدهند. زحمت ميشكند و صورت مسئله را حذف مي نمايند.
جناب اميرعلي عزيز و منتظر جوابهاي سوالاتم با دليل و مستند هستم.
انشالله به زودي بحث صحابه از منظر قران در همين سايت بيان خواهد شد. به طور خلاصه و مفيد. انشالله

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از javadi تشکر کرده اند mahmoud
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :
mahmoud(سه شنبه، 29 دي ماه ، 1388 20:41:00),  

sabegeen
کاربر جدید
کاربر جدید

28 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 7
امتياز: 216
تشکر شده 0 بار در 0 پست

محل سكونت: کردستان

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 11:51:30    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جناب جوادی نسب سلام بر شما
از اینکه مطالب مرا بی کم و کاست اورده بودید بینهایت متشکرم و این نشانه امانت داری شماست
دوست گرامیم اولا مطالب من یک روح مطلب داشت که نگرفتید و دوباره رفتید به سوی روایات ودقیقا این افت کشنده باز شما را در بر گرفته است
چون اگر به مطلب خودتان دقت کنید دقیقا متوجه میشوید وفقط جواب مرا در جاهایی داده اید که به روایات مربوط بود در حالی که انهمه ایه اوردم متاسفانه باز جواب ندادید وحواله به بعد میکنید در حالیکه در من 2ماهی است که شروط بحث با شما را مطرح کرده ام
ولی شما باز به روایات در ذم اصحاب میچسبید نمونه اخر این مطلب اصحاب نظر حرام میکنند !!!!
شما حد اقل در نوشتن کمی تقوا داشته باشید برادر
خالد ابن ولید در فتح مکه مسلمان شد من بالا چه عرض کردم نص صریح قران است که مسلمانان قبل و بعد از فتح مکه با هم مساوی نیستند ولی خدا به همه انها وعد خوب داده است

اما در مورد فرار ابوبکر و عمر !!!!!
من هیچ نمیگویم بروید سراسر موضوع احد را بررسی کنید
وقضیه جالبتر این است که پس از جنگ ابو سفیان که ماموران خود را زیاد راستگونمیدانست بر فراز قله رفت
وخطاب به مسلمانان فریاد زد ایا محمد زنده است ؟....... ایا ابوبکر زنده است ....... ایا عمر زنده است ......
این مطلب در همه تاریخها ذکر شده است که پیامبر عمر را مامور پاسخگویی به ابوسفیان میکند

و بخاری نیز از براء همینرا نقل کرده است
میبینید کفار اوج پیروزی را در کشته شدن پیامبر و ابوبکر و عمر میدانند و برای انها کشته شدن این سه نفر یعنی انهدام دین .....

درثانی شما کاسه داغتر از اش نباشید
خدا همه اصحاب را در موضوع احد بخشید
خدا میفرماید
همانا انان که از شما در جنگ احد به جنگ پشت کردند شیطان انها را بواسطه بعضی از نافرمانیهایشان به لغزش افکند و بدرستی که خدا از انها در گذشت و خدا امرزنده مهربان است

جناب جوادی نسب شما بهتر بلدید یا خدا ؟؟
وقتی خدا میفرماید از گناه کسی گذشتم دیگر چگونه شما مرتبا انرا علم میکنید چه منظوری دارید ؟؟
اساسا شفاف و صریح برای من بگویید هدف شما در این سایت علاوه بر اینکه پر از تهمت و دروغ و افترا است چیست
چه لذتی دارد توهینو تحقید مقدسات یک میلیارد مسلمان واقعا چه سودی برای شما دارد

اما موضوع خیبر برادر عزیز کمی به مطلب خود دقت کن مگر پیامبر مامور رو کم کنی افراد تحت امرش بود ؟؟؟؟
در ثانی خیبر 7 قلعه تو در تو بود
ابوبکر وعمر قسمتهایی را فتح کردند و برگشتند نه اینکه فرار کنند
اگر فرار بود دیگر ارتش با چه قدرت روحی دوباره بهجنگ میرفت !!!!
از طرفی تمامتاریخها نوشته اند که عمر ارزو میکرد که فردا همان مردی باشد که پیامبر میخواهد به فتح نهایی خیبر بفرستد !!!!
به مامیگویید از شبهات سوخته استفاده نکنید

برادر عزیز تمامی شیعیان بلا استثنا وقتی این روایت فاطمه پاره تن من است را می اورند حواله به صحیح بخاری میکنند
ولی وقتی صحیح بخاری را باز میکنی مربوط به جریان خاستگاری و تجدید فراش علی است
و زیاد هم دور از ذهن نیست چون بعد از فاطمه زنان دیگر بسیاری را به همسری گرفت
در ثانی جناب جوادی نسب چرا فکر میکنید در نظر ما مطالب شما همان شبهات سوخته نیست ؟؟؟؟؟
شاید بگویید مگر ما بغیر از سخن اهل سنت چیز دیگری ارائه کرده ایم؟؟؟
مگر ما خاستگاری علی را از جیبمان در اورده بودیم ؟؟/
همان کتابی که نوشته بقول شما { انهزم عمر ....} همان کتاب هم نوشته علی با وجود فاطمه از دختر ابوجهل خواستگاری کرد ......
حالا چرا مال شما عین واقعیدت است ومال ما عین سیاهکاری !!!!!!!!!!
برای همین مناظره در مورد روایات به جایی نمیرسد اگر هم به روایات اینقدر علاقه دارید
باشه ولی بگذارید روایات کتب شیعه ومذهب جعفری را بررسی کنیم
ببینیم که شما اینقدر به این مذهبتان افتخار میکنید از کجا امده

ولی قبلا یک سر نخ به دست شما بدهم ......
شما حرفتان این است که دین را باید از اهل بیت گرفت نه غیر از انها
بگذارید کتاب کافی را در یک مورد بررسی کنیم
جناب کلینی رسالت صغری را در ک کرده اند
پس در سلسله اسناد یک سخن منسوب به حضرت علی باید امامان قرار میداشتند نه باقی راویان که غیر معصومند
بعنوان
عبارت { من علمنی حرفا ......} باید اینگونه سند بندی میکرد
عن امام زمان ..عن حسن عسکری .....عن الهاد ی ...عن النقی...عنی اتقی.....عن کاظم عن .رضا ..عن جواد ...عن الباق عن الزین العابدین عن الحسین عن علی قال " من علمنی حرفا یسرنی عبدا ....
{ترتیب امامان را شاید اشتباه گفته باشم }

پس میبینید دین شما هم چندان از اهل بیت روایت نشده
میبینید مگر در چند مورد و الا هیچ روایتی 4 امام پشت سر هم در سندش نیست ...

پس فرق ما با شما این است که ماروایاتمان که در سندشان غیر معصوم است به پیامبر ختم میشود
ولی شما که در سندتان غیر معصوم است به مثلا امام صادق ختم میشود ......
و طبیعی است که سخن پیامبر مقبولتر از هر سخنی است

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

sabegeen
کاربر جدید
کاربر جدید

28 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 12:15:06    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

برادر گرامی یکی از ارکان دین شما عقل است بهتر نیست کمی از ان استفاده کنید !!!!
توهین و تحقیر یاران پیامبر زیر پوشش نقد و بررسی براستی چه سودی برای شما دارد ؟؟؟

ایا دستور خداست ؟؟ ایا دستور پیامبر است ؟؟؟ ایا دستور علی است ؟؟؟

فقط بگویید این نقد و بررسی صحابی چه نفعی برای شما دارد
بلکه ما هم مستفیض گردیم

از طرفی شما در جایی به دنیا امده اید که کل اطرافیانتان و حکومتتان
ضد یاران پیامبر بودند
و شما میخواهید این ضدیت و دشمنی را سند دار هم بکنید
البته غافلید از اینکه ده برابر این گونه چرندیات در تاریخ بر علیه خود علی نیز وجود دارد

قضیه خالد ابن ولید هم در پاسخ فوق موجود بود بهتر بود اول شما مطلب مرا میخواندید بعد در این گونه موارد سخن میگفتید

البته هرچه بنویسید در مورد صحابی علی را نیز شامل میشود
علی در نظر اهل سنت یک صحابی جلیل القدر است
پس وقتی اسم صحابی را می اورید بدانید علی را هم شامل کرده اید

و انجا که گفته اید صحابی نظر میکند
بخواهید و نخواهید علی و حسن و حسین را نیز داخل کرده اید

دیگر خود دانید
از کجا بدانم شما کاملا بیطرفید و تعصب ندارید ؟؟

بازگشت به بالا

javadi
کاربر جدید
کاربر جدید

2 آبان ماه ، 1388
تشکر شده 12 بار در 9 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 12:33:53    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت اميرعلي عزيز
دوست عزيزم.
ممنون از لطفتان
سوال كرده بوديد از كجا بفهميد كه من تعصب ندارم.
دوست عزيز و گرامي به راستي اگر بنده تعصب ميداشتم تمام مطالب شما را ميگذاشتم؟
اگر تعصب ميداشتم. نميتوانستم آنها را سانسور كنم؟
عزيز دل بنده از كتب و روايات صحيحه شما مطلب بيان مي كنم. شما مي توانيد به تك تك سندهايي كه دادم سر بزنيد.
حال تو خواه پند گير خواه ملال

بازگشت به بالا

sabegeen
کاربر جدید
کاربر جدید

28 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 18:33:22    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام در پاسخ به مطالب شما عرض کنم

اولا کتب و روایات صحیحه ما بلا استثنا ابوبکر را برترین صحابی پیامبر میدانند بعد عمر بعد عثمان بعد علی
طول عرض تاریخ را بگردید بغیر از این در کتب اهل سنت نخواهید یافت

همه کتب اهل سنت بلا استثنا فضایل علی را بعد از فضایل ابوبکر و عمر و عثمان ذکر نموده اند

ایا ...............قبول دارید .....
این مطالب هم همان کتب و روایات صحیحه ماست

اما در مورد تعصب ...
دوست عزیزم خودت میدانی که این سایت تو سراسر توهین و فحاشی به ساحت یاران پیامبر است
من در مقابل ایا به مقدسات شما کوچکترین اهانتی کرده ام ؟؟؟؟؟

ولی به استدلالهای خود دقت کنید ..

مثلا :صحابی نظر حرام میکند

باور کنید خیلی از این نوع استدلالهای شما میتوانم دست و پا کنم
بر علیه خود امامان

دقت کنید من میتوانم ثابت کنم 12 امام شیعه قران بلد نبودند چرا ؟

خوب اگر بلد بودند یک تفسیر برای ان به امت عرضه میکردند دیگر

چون ما از کل این 12 امام تفسیر کل قران هیچ ..حتی تفسیر سوره فاتحه را نیز ندیده ایم و فوقش گفته اند مراد از فلان ایه ماییم یا فلانکس است

در حالی که ادعای باهم بودن قران و اهل بیت را شعار خود نموده اید
جالب است
نه در قران از امامت و امام نامی برده شده
و نه امامان همتی به تفسیر قران داشته اند ؟

بازگشت به بالا

sabegeen
کاربر جدید
کاربر جدید

28 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 18:43:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

البته باز بسیار ممنون از لطف شما هستم که رعایت امانت میکنید

ولی باور کنید مضمون مطالب سایتتان خیلی تفرقه افکنانه و توهین امیز است

مثلا نوشته اید :
وقتی صحابی رسول الله به ناموس مردم چشم بد دارد

این یعنی چه ؟

اگر سواد ندارید باشد برایتان معنی میکنم .
شما میخواهید عمل یک نفر را به همه تعمیم دهید
و اینطور وانمود کنید که تک تک صحابیها اینگونه بودند
در حالیکه خودت هم میدانی دروغ است

ببینم علی چگونه انهمه همسر گرفت ایا از نگاه کردن شروع نمیشود ؟؟؟؟
خالد هم ان زن ملک یمیمنش شد مثل
شهر بانو که ملک یمین حسین شد
ایا حسین او را چشم بسته قبول کرد ؟؟؟؟؟
یا به او نگاه کرد و بعد پسندید ...

بگذارید مطالب شما تف سر بالا نگردد و بروی خودتان برگردد

تهمت نزنید توهین نکنید برادر عزیزم اینکارها ره به جایی نمیبرد

جناب شریعتی میفرماید پشت شیعه را دو چیز شکسته است

یکی ادعای تحریف قران
دو سب و توهین به صحابه

از یکی که برگشته اید حال یا تقیه یا هرچیز

این دو می هم بخدا سودی برای شما ندارد

فقط کاش میدانستم چه فوایدی از مطرح کردن این مطالب بدست می اورید

کاش اینرا جواب میدادید

بازگشت به بالا

sabegeen
کاربر جدید
کاربر جدید

28 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 28 دي ماه ، 1388 18:53:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اما در مورد این کار خالد ابن ولید که به قول شما ادم کشت ؟؟؟؟؟

ببینم چه کسی خالد را مامور این کار کرد خوب خود پیامبر

ایا پیامبر اشتباه میکند ؟؟؟

در ثانی ایا پیامبر خالد را قصاص کرد ؟؟ اورا حد زد ؟؟؟ ایا اورا از شهر بیرون کرد ...

در حالیکه جزای قتل قتل است چرا پیامبر اینکار را نکرد ؟؟

نوشته اید

{{دوستان اهل سنت می گویند پیامبر فرموده: یاران من مانند ستارگان هستند به هر کدام که اقتدا کردید هدایت خواهید شد.

ولی در قران کریم آمده است:

وَ اللَّهُ لا يُحِبُّ الظَّالِمين‏. (آل عمران140)

خداوند، ستمكاران را دوست نمى‏دارد.

حال شما چگونه می گویید. جناب خالد بن ولید از کسانی است که خداوند از او راضی هست و او هم از خدا راضی هست؟}}}

ببینید تحریف و توهینهایتان تا کجاست

اولا ان روایت درست نیست این یک
دوما خالد بعد از فتح مکه مسلمان شد
در حالیکه ایه 100 سوره توبه که سخن از رضایت خدا و مومنین است شامل
سابقین اولین میشود نه خالد ابن ولید

خالد بعد از فتح مکه مسلمان شد از نظر معنوی زمین و اسمان با ابوبکر فاصله دارد هرچند
در اخر عمرش وقتی غسلش دادند دیدند تمام بدنش جای زخم دشمنان اسلام بود
و وقتی نزدیک وفات بود
فرمود خدایا جایی از بدنم نمانده که زخمی نباشد ولی با اینحال دارم در بستر میمیرم و تاسف بسیار خورد که شهید نشد

شما اگر تعصب ندارید رشادهای ایشانرا نیز چرا نقل نمیکنید

بله خطا داشت اشتباه هم مرتکب میشد ولی تا اخر عمرش در راه خدا شمشیر زد

بازگشت به بالا

javadi
کاربر جدید
کاربر جدید

2 آبان ماه ، 1388
تشکر شده 12 بار در 9 پست

ارسالارسال شده در: سه شنبه، 29 دي ماه ، 1388 12:13:34    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام خدمت امير علي
الف: فرموديد: ائمه شيعه قران بلد نبودند. اگر قران بلد نبودند. چرابارها عمر گفت: لولاعلي لهلك عمر؟ آري شما راست مي گوييد عمر بن خطاب قران بلد بود. كه 12سال طول كشيد تا سوره بقره را حفظ كند.
تنوير الحوالك - جلال الدين السيوطي - ص 216

ابن عمر قال تعلم عمر البقرة في اثنتي عشرة

سنة فلما ختمها نحر جزورا

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

تفسير القرطبي - القرطبي - ج 1 - ص 40

حدثنا مالك عن نافع عن ابن عمر قال : تعلم عمر البقرة في اثنتي عشرة سنة ،

ب: فرموديد: من كار جناب خالد را به همه صحابه تعميم ميدهم. من مي گويم اهل سنت مي گويند همه صحابه رسول الله (صد وبيست و چهار هزار نفر) داراي عدالت هستند و به بهشت ميروند. در حالي كه در بين صحابه چنين افرادي هم هستند. پس استدلالتون غلط هست چون در منطق ميگه: ( اذا جاء اهتمال بطل استدلال)
ج: در مورد اينكه علي بن ابيطالب ازدواجهاي متعدد كرد. و يا ازدواج حسين بن علي حرف شما قياس مع الفارق هست. علي با زنها ازدواج كرد. هيچ مردي را نكشد و با زنش زنا نكرد ولي خالد. مالك را كشت بخاطر زنش و با زنش زنا كرد. مي توانيد در سندهايي كه ذكر كردم ببينيد.
بحث ما بر سر اين نيست كه يك زن را ببينيد و ازدواج كنيد. بحث بر سر اينه كه زني را ببينيد. شوهرش را بكشيد. و با زن زنا كنيد.
د: فرموديد: حرفهاي من مثل تف سر بالا هست. عزيز دل بنده بحث علمي ميكنم آنهم با سند از كتب شما. پس اگر قراره تف سر بالا باشه بايد به علماي خودتون بگين
ل: بنده از علماي سلف شما سند ميارم. شما براي بنده از كسي مانند شريعتي مياريد. جالبه Twisted Evil
اما در مورد اينكه شما نقد زديد به مطلب: صحابي رسول الله آدم مي كشد.
الف: پيامبر اكرم خالد را مامور كرد كه قبيله بني جذيمه را به اسلام دعوت كند. او را نفرستاد كه بغض گذشته را امروز خالي كند.
ب: قصاص داراي شرايطي هست. يكي از شرايط اينه كه صحاب دم راضي نشود به ديه. ولي صاحب دم به ديه راضي شدند و پيامبر ديه داد.
ج: گفتند اين روايات صحيح نيست. جمهور علماي شما اين روايت را ذكر كرده اند. يعني آنها دروغگو هستند؟ د: گفتيد خالد تا اخر عمر در راه اسلام شمشير زد. ببخشيد. اسلام گفته بود: مالك بن نويره را بكشد. و با زنش زنا كند؟

بازگشت به بالا

sabegeen
کاربر جدید
کاربر جدید

28 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 12:46:09    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دوست گرامیم سلام علیکم
خسته نباشید

برادر گرامی شما متاسفانه باز منظور مرا نگرفتید

من گفتم اگر مبنا بر بهانه گیری باشد
میتوانم هزاران ایراد از کل امامان بگیرم

شما که از درک این مطالب ساده و بدیهی اینقدر عاجزید
بخدا تعجب میکنم گونه می ایید و دم از اسلام شناسی میزنید

را انتظار دارید 120 هزار نفر مسلمان همه بی مشکل و بی عیب باشند
مگر همچو چیزی اصلا امکان دارد ؟؟؟؟
حتی خود امامان شما هر یکی در یک صفت از دیگران پیشتر بوده
مثلا وقتی صفت امام موسی ...کاظم ... است یعنی دیگران در این صفت به او نمیرسند
وقتی میگویید امام باقر ..یعنی دیگران در علم به او نرسیده اند

وقتی میگویید امام زین العابدین یعنی از همه امامان عبادتش بیشتر بوده دیگر
ایا غیر از این است ؟؟؟؟
این مطالب شما زیره به کرمان بردن است
ما که بارها گفته ایم
اصحاب معصوم نیستند ولی خدا جامعه اصحاب را پاکترین جامعه و الگوی همه مسلمانان معرفی میکند
و معلوم است نهایت خوبی و کمال در پیامبر جمع است
و هر بشری به نسبت ایشان ناقص است در دین شناسی و اخلاق
صحابه به جایی میرسند که بغیر از پیامبر کسی را نمیبینند
بارها زنان مسلمان فرزند و شوهر و برادر خود را در جنگها از دست میدادند ولی وقتی میشنیدند محمد زنده است
ارامش می یافتند
شما تصور کنید یک مادر که فرزند و برادر و شوهرش در احد کشته شدند و مرتبا فریاد میزد

ایا محمد زنده است ؟ اگر او زنده باشد هر مصیبتی تحمل میشود
این است عشق انها به پیامبرشان
در سراسر این 30 ساله انقلاب شیعه نتوانسته کتابی در مورد حیات محمد بنویسد چرا ؟؟؟
اخر بیچاره هرچه میبیند عشق است و محبت است و ایثار است
ولی او روحیه اش با دشمنی و توهین انها به یک دیگر و نافرمانی پیامبرشان سازگار است
و وقتی کسی بخواهد از میان این مجموعه خوبان دشمنی و عداوت را بیرون بکشد
چه چیزی برای گفتن دارد ؟؟؟؟
نمونه اش کتاب جعفر سبحانی در کتاب سه جلدی فکر کنم خاتم پیامبران ...
که فقط امده گفته انها دوست نبودند بلکه دشمن هم بودند
یعنی امده کل تاریخ نویسانرا زیر سوال برده که چرا گفته اند انها باهم محبت بوده اند ؟؟؟؟؟
یعنی شیعه از زمان پیامبر انزمان خوششان می اید
که درندگی و حشیگری و لجاجت و نافرمانی به اوج خود رسیده باشد ....
ببینید با این روحیه بیایید تاریخ بنویسید چه میشود ؟؟؟؟؟

میشود یکی مثل برادر عزیزمان جناب اقای جوادی نسب

که لذت را در این میبنید اصحاب یکدیگر را بکشند
هوس باز باشند
لجوج و نفهم باشند
و مرتبا میگردد که اسنادی بیابد که حاصل تربیت پیامبر را مشتی وحشی و کودن معرفی کند
که بزرگترین توهین به خود پیامبر است
و هر گز از خود نمیپرسند وقتی پیامبری با رسالتش نتواند عده ای متعهد را تربیت کند
امامی با امامتش دیگر چه کاری میتواند بکند ؟؟؟؟؟؟

شما دقت کنید امام زمان در زمان نبود من به فقها

یعنی یک شیعه واقعا از ته دل از خوبی بین یاران پیامبر ناراحت است
مثلا وقتی میشنوند که جهیزیه فاطمه را ابوبکر تهیه کرده
و در مراسم ازدواجش زحمتهای بسیاری کشید.....
به هشان بر میخورد ....

یا وقتی کلینی میگوید دختر فاطمه زن عمر بود بشدت عصبانی میشوند
و اساسا به ان خطبه هایی که علی در مورد رفتن عمر به جنگ میکند
اعتنا نمیکنند ..
یا وقتی میبینند در بین شهدای کربلا افرادی هستند که اسمشان ابوبکر و عمر و عثمان اسنت
و فرزندان حسن و حسین و حسنند
+
و پیامبر میفرماید ان الله معنا
بهشان بر میخورد
و میگویند اینکه چیزی نیست خدا با همه چیز است !!!!!

جناب جوادی نسب واقعا مشکل شما خالد ابن ولید است ؟؟؟؟

بگذارید یک مطلب را عرض کنم
معلوم است که اشتباه هر فرمانده ای به مافوقش برمیگردد
برای همین ایرانیها همیشه به صدام دشنام میدادند
نه به فرماندهان که ایرانیانرا میکشتند
چون مردم همه ان کشتارها را از دید صدام میدانستند

حالا بلاتشبیه
خالد را پیامبر فرستاد به نظر شما این تصمیم پیامبر اشتباه بود یا درست
اگر اشتباه بود پس ادعای عصمت بیخودیتان چیست ؟؟
اگر هم درست اینهمه توهین معنایش چیست
{با ز همان تف سر بالا شد }

البته من کل اینجریانرا کاملا خوانده ام
و شما خیلی بیخبر تر از انید که حتی فکرش را هم بکنید ولی متاسفانه بحثش اینجا بینتیجه است
چون شما اگر بنفعتان بود عبد روایات میشوید اگر هم به مذیقتان خوش نیامد
میگویید از جعلیات معاویه است ؟؟؟؟

اما در مورد علم امامان
ببینید شما فارسی هم بلد نیستید من گفتم
اگر بخواهم بهانه گیری کنم از اشخاص

دقت کنید میگویم اگربخواهم بهانه گیری کنم از افعال افراد دستم بسیار باز تر است برای طعنه به امامان
مثلا بگویم : فاطمه برای یک وجب خاک نزدیک بود سکته کند!!!!
دلیلم هم دارد چون بجای دفاع از ولایت به مسجد رفت و اصحاب را بخاطر تصاحب زمینش به باد ناسزا گرفت و برای یک وجب خاک به همه توهین کرد
میبینید که مثال زدم شما فکر نکنید اهل سنت دستشان بسته است
اما در مورد عمر و روایت لو لا علی ......
و اینکه سوره بقره را در 12 سال حفظ کرد ...

در مورد بالا عمر اینجمله را در مورد بسیاری از صحابه که مطالبشان راهگشای مسایل پیچیده بود
این روایت را فرموده
مثلا
لو لا زید لهلک عمر
یا لولا سعد لهلک عمر
که این تواضع عمر در اوج قدرت است و طبیعی است که دیکتاتور منشان هرگز اینگونه تواضع ندارند که در اوج قدرت مدیون کسی باشند و اصلا نمیفهمند این نوع اخلاق متواضعانه افراد را
{{ تورا از کاف کفرت خود خبر نیست ******حکایتهای ایمان را چه دانی }}

البته همان منبعی که این روایت را ذکر کرده است
اینرا هم اورده اند که علی فرموده است:
هر کس مرا بر ابوبکر و عمر برتری دهد او را در حد مفتری شلاق میزنم

اما در مورد سوره بقره

جناب جوادی نسب !!!! اولا حفظ قران خودش به تنهایی فضیلت نیست
الان هم حوزه های علمیه را دست حافظان قران نمیدهند
اداره جامعه مدیریت میخواهد نه حفظ قران و حدیث ..
این یک دوما مثل اینکه یادتان رفته است ایات قران تدریجی نازل شده است
و کل سوره بقره تقریبا 6 سال وقت گرفت تا کلا نازل شد
این از قران شناسیتان

ماشا الله به این حواستان ببین دشمنی با شما چه کرده است ؟؟
از طرفی عمر در هنگام نازل شدن سوره بقره 45 سال داشته است
واگر انسانشناسیتان هم کمی از داناییتان قویتر باشد
میفهمید که اولا در این سن حفظ کردن مشکل است
دوما اگر جامع شناسی صدر اسلام را خوانده باشید میبینید انهمه کارهای مسلمانان جنگهای پی درپی و اوارگی و دربدری
توطئه های مشرکان و یهود و بسیاری مشکلات دیگر واقعا جایی برای نشستن و حفظ ایات قران میگذارد؟؟
؟؟
ایا خود خامنه ای چند ایه سوره بقره را حفظ است
اصلا تجویدش را هم بلد نیست ؟؟؟؟پس چرا کنارش نمیزنید و اقای استاد پرهیزکار را رهبر کنید ؟؟؟
اساسا یک ایه هم نداریم که ای مردم قران را حفظ کنید
چون اساسا قران امده برای اینکه در جامعه پیاده شود نه اینکه در مغزها تلنبار شود
میبینید که بی اساس ترین مطالب را مطرح میکنید
عمر کم بلد بود ؟؟؟ باشد قبول میکنیم
عمر بدون انکه معصوم باشد
کاری کرد که تا قیامت حکومت عمر مثالی برای نمونه اعلای حکومت اسلامی باشد
و تا به امروز درخشانترین دوران حکومت اسلامی همان دوران عمر است
اما زمان علی که همزمان حسن هم بود و حسین هم بود یعنی سه معصوم پهلوی هم ولی باز نتوانستند
جامعه ای مانند عمر با ثبات داشته باشند
و در دوران علی قریب 60000نفر مسلمان به دست یکدیگر شهید شدند
شما نگاه کنید عمر که میگفت اگر علی نبود من هلاک میشدم
دیگر باید انتظار داشت حکومت علی دهها برابر عمر سالمتر و امنتر میبود
ولی میبینید کاملا بر عکس است شاید بگویید
برای علی مشکل می افریدند
میگویم پس عصمت به چه درد میخورد ؟؟؟؟؟؟؟
عصمتی که نتواند 4 تا مشکل را حل کند واقعا به چه دردی میخورد ؟؟؟؟
امامی که با وجود عصمت وپشتوانه خدایی باز از حل مسایل درمانده باشد چه فرقی با بقیه انسانها دارد ؟
در ثانی عمر ابن عبد العزیز در طول دو سال باز توانست با وجود انهمه تفرقه ها همه مسلمانان را به دور هم جمع کند در حالیکه حزبها و مذاهب بسیاری پدید امده بودند

ثالثا اگر زمانی را که ابوبکر رهبری امور را در دست گرفت مطالعه کنید
میبینید اگر بغیر از ابوبکر هر کس دیگری بود حتما تا حال از اسلام نامی هم باقی نمانده بود

ولی متاسفانه شما از تاریخ همانرا بلدید که دشنام و بد و بیراه باشد
چون اساسا نمیگذارند کتب تاریخی صدر اسلام را بخوانید و اصلا وجود ندارند

همان مطالب را که خودتان مرتبا سند میدهید حتی یکعددش را هم ندیده اید
چه برسد به اینکه خوانده باشید
معلوم است که طوطی واری از سایتهای دیگر بر داشته اید

و الا مثل اب خوردن حواله به کتاب صواع المحرقه میدهید
بمن بگویید ببینم صفحه 560 ان سخن از چه میگوید .....
{ کتاب صواع المحرقه را باوجود اینکه من در شهری سنی نشین هستم
بعد از 8 سال جستجو پیدا کردم
اینک نمیدانم چرا ماشا الله همه شهرهای شیعه پراز این کتاب ضد شیعه است و هر شیعه ای یکعدد از ان را در دست دارد و تکان میخوری حواله به ان میکنند نمیدانم !!!!!! }

گفته بودید باید با روایت حرف بزنم و باز دو رکعت نماز را اورده بودید
برادر عزیز من در مورد اصحاب میتوانم باقران حرف بزنم
چرا شما در مورد امام و امامت نمیتوانید ؟؟؟؟
در ثانی نماز یکی از فروع دین است و تعداد رکعات نماز باز خود فرع نماز است
حالا چگونه شما فرعی از فروع دینرا با یکی از اصول دین یکی میدانید

واقعا اصل امامت بمقدار تعداد رکعات نماز صبح !!!!!! در نظر شما ارزش دارد !!!
وقتی در 6600 ایه قران یک ایه نیز از امامت به صراحت سخنی به میان نیاورده
روایت چه دردی را دوا میکند......

از اینها بگذریم بعد از توضیحات بالا به قران برمیگردیم وبدون مسایل حاشیه ای
به قران میپردازیم
خدا میفرماید
ان هذا القران یهدی للتی هی اقوم

یعنی این قران به استوار ترین راهها هدایت میکند
{شما راه تشیع را استوارترین راهها میدانید پس این قران و این شما شروع فرمایید }
ابتدا من این ایه را می اورم

خدا میفرماید
{والسابقون الاولون من المهاجرین و الانصار و الذین اتبعوهم باحسان رضی الله عنهم و رضو عنه ...}
ایه 100 سوره توبه {معنی نمیکنم چون با این سایت و دم و دستگاه عربی بلد نباشید خیلی ضایع است}
نتیجه گیری از این ایه :
اولا خدا از سابقین مهاجر{ اهل مکه } و انصار{ اهل مدینه } راضی است
دوما خدا دستور به تبعیت از انها داده است {و الذین التبعوهم }
و در این تبعیت فرقی بین علی و بقیه سابقین نیست {و السابقون الاولون }..... خوب دقت کنید
سوما 11 امام شیعه باید تابع این سابقین مهاجر و انصار باشند تا خدا از انها راضی باشد
والذین اتبعوهم موید همین نکته است یعنی خدا از مهاجر و انصار راضی است و از کسانی که از انها به نیکویی تبعیت میکنند
معلوم است که 11 امام شیعه نه مهاجرند و نه انصار پس طیف سومی هستند مثل همه مردم
یعنی بین امامان شیعه و بقیه مردم در تبعیت از این اصحاب باز فرقی نیست

اینک بدون اینکه ایه را بپیچانید بگویید ببینم چگونه این موضوع را حل میکنید
واجب شدن تبعیت معصوم از غیر معصوم !!!!

صرف نظر از روایات بالا که یک جواب حاشیه ای بود
من برای فضایل اصحاب فقط ایات قران را می اورم
البته تا الان که نتوانسته اید جواب بدهید ان شا الله ما را بیجواب نمیگذارید
ولی ساحت قران بسیار مبارکتر از ان است که مطابق هوای نفس با ان برخورد کنیم
هر لحظه بیندیشیم که این کلام خداست با تمام صراحت و سادگی

جناب جوادی نسب از این ایه شروع کردم اگر میل دارید شما هم نظراتتانرا در مورد این ایه بگویید
اگر هم مایل نیستید بنویسید که به چه دلیلی
ولی من قبول میکنم که شما هر ایه ای را که دوست داشته باشید روی ان بحث کنیم
حتی همان ایه هایی که میگویی در ذم اصحاب است
من قبول میکنم هر ایه ای باشد
ولی ایه نه اینکه ایه اورده بعد ده ردیف روایت ردیف کنید که مراد از این ایه فلانکس است

بازگشت به بالا

sabegeen
کاربر جدید
کاربر جدید

28 دي ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 13:01:38    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

فرموده اید
:بنده از علماي سلف شما سند ميارم. شما براي بنده از كسي مانند شريعتي مياريد. جالبه

برادر عزیزم این اعتراف یک عالم شیعه است است نه سند !!!!!

خدایی کمی با دقت مطالب مرا بخوانید

مگر من گفته ام علی شریعتی حدیث روایت کرده است
که مقابله به مثلی مطرح باشد ؟؟؟؟؟

جناب شریعتی بعد از سالها مطالعه به این نتیجه رسیده است
و لب مطلب من هم همین بود که دشنام و یا نقد صحابه چه فایده ای دارد ؟؟؟

تلک امه خد خلت من قبلکم ......لهم ما اکتسبوا و لکم ماکتسبتم
ایه قران است
انها هر چه کردند به خدا مربوط است من و تو مسئول اعمال خودمانیم
بهتر نیست به خود بپردازیم بهتر از ان است که با چند تکه کاغذ تاریخی
یکی را کافر یا فاسق کنیم

بازگشت به بالا

javadi
کاربر جدید
کاربر جدید

2 آبان ماه ، 1388
تشکر شده 12 بار در 9 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 13:03:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

سلام امير علي عزيز
جناب اميرعلي عزيز از كي جناب شريعتي عالم شيعه شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ميشه بگي از كي دكتر شريعتي شد عالم شيعه؟

يه زحمت برات دارم.
من چند تا سوال در مورد جناب عمر بن خطاب از علماي سلف و كتب بزرگ اهل سنت دارم ميشه برام جواب بدي؟
اينم سوالات:

1- حدیث(انت منی بمنزله....)در شأن چه کسی بود؟ علي يا عمر؟!

چون در كتب اهل سنت چنين آمده است:

مسند احمد - الإمام احمد بن حنبل - ج 1 - ص 170

عبد الرحمن عن عائشة بنت سعد عن أبيها ان عليا رضي الله عنه خرج مع النبي صلى الله عليه وسلم حتى جاء ثنية الوداع وعلى رضي الله عنه يبكى يقول تخلفني مع الخوالف فقال أو ما ترضى أن تكون منى بمنزلة هارون من موسى الا النبوة

مسند احمد - الإمام احمد بن حنبل - ج 1 - ص 179

ن النبي صلى الله عليه وسلم قال لعلي أنت منى بمنزلة هارون من موسى قيل لسفيان غير أنه لانبى بعدى

صحيح البخاري - البخاري - ج 4 - ص 208

قال النبي صلى الله عليه وسلم لعلى اما ترضى أن تكون مني بمنزلة هارون من موسى

صحيح مسلم - مسلم النيسابوري - ج 7 - ص 120

قال رسول الله صلى الله عليه وسلم لعلى أنت منى بمنزلة هارون من موسى الا انه لا نبي بعدي

2- آیا عمر بن خطاب اهل سنت در آیات قران جهل داشته اند. یا نه؟

چون در كتب اهل سنت چنين آمده است:

السنن الكبرى - البيهقي - ج 7 - ص 442

أبو عبد الله الحافظ نا أبو العباس محمد بن يعقوب نا يحيى بن أبي طالب نا أبو بدر شجاع بن الوليد ثنا سعيد بن أبي عروبة عن داود بن أبي القصاف عن أبي حرب بن أبي الأسود الديلي ان عمر رضي الله عنه اتى بامرأة قد ولدت لستة أشهر فهم برجمها فبلغ ذلك عليا رضي الله عنه فقال ليس عليها رجم فبلغ ذلك عمر رضي الله عنه فأرسل إليه فسأله فقال ( والوالدات يرضعن أولادهن حولين كاملين لمن أراد أن يتم الرضاعة ) وقال ( وحمله وفصاله ثلاثون شهرا ) فستة أشهر حمله حولين تمام لا حد عليها أو قال لا رجم عليها قال فخلى عنها ثم ولدت

ساير سندها:

نظم درر السمطين - الزرندي الحنفي - ص 131

كنز العمال - المتقي الهندي - ج 5 - ص 457

تفسير ابن أبي حاتم - ابن أبي حاتم الرازي - ج 2 - ص 428

الدر المنثور - جلال الدين السيوطي - ج 1 - ص 288

تاريخ المدينة - ابن شبة النميري - ج 3 - ص 979

ينابيع المودة لذوي القربى - القندوزي - ج 1 - ص 226

3- چرا ابوبكر به خلافت عمر بن خطاب وصيت كرد؟

مدارك اهل سنت دال بر اين كلام:

تخريج الأحاديث والآثار - الزيلعي - ج 2 - ص 482

إني استخلفت عليكم بعدي عمر بن الخطاب

كنز العمال - المتقي الهندي - ج 5 - ص 675 - 676

أني استخلفت عليكم بعدي عمر بن الخطاب

الطبقات الكبرى - محمد بن سعد - ج 3 - ص 200

تاريخ مدينة دمشق - ابن عساكر - ج 30 - ص 411

ني استخلفت عليكم بعدي عمر بن الخطاب

تاريخ المدينة - ابن شبة النميري - ج 2 - ص 668

تاريخ الإسلام - الذهبي - ج 3 - ص 116

الامامة والسياسة - ابن قتيبة الدينوري ، تحقيق الزيني - ج 1 - ص 25

أنه استخلف عمر ،

4- آيا عمر بن خطاب به حضرت زهرا جسارت كرد؟

مدارك دال بر اين حرف:

ذكرالطبرى: باسناده عن زياد بن كليب قال: أتى عمر بن الخطاب منزل علىّ وفيه طلحة والزبير ورجال من المهاجرين فقال: واللّه لأحرقنّ عليكم أو لتخرجنّ إلى البيعة»، فخرج عليه الزبير مصلتاً بالسيف فعثر فسقط السيف من بده فوثبوا عليه فأخذوه.

تاريخ الطبرى: 2/443.

الشهرستانى: عن الجاحظ: إنّ عمر ضرب بطن فاطمة عليها السلام يوم البيعة حتّى ألقت الجنين من بطنها وكان عمر يصيح: إحرقوا دارها بمن فيها، وماكان فى الدار غير علىّ وفاطمة والحسن والحسين وزينب(عليهم السلام).

الملل والنحل: 1/57. طبعة بيروت، دار المعرفة.

قال المسعودى: فهجموا عليه وأحرقوا بابه، واستخرجواه منه كرهاً، وضغطوا سيّدة النساء بالباب حتّى أسقطت محسناً.

اثبات الوصية:143.

قال ابن حجر العسقلانى: إنّ عمر رفس فاطمة حتّى أسقطت بمحسن.

لسان الميزان:1/268.

قال الصفدى: إنّ عمر ضرب بطن فاطمة يوم البيعة حتّى ألقت المحسن من بطنها.

الوافى بالوفيات: 5/347.

5- آيا جناب فاطمه بنت محمد از عمر و ابوبكر غضبناك بود؟

فغضبت فاطمة بنت رسول اللّه صلى اللّه عليه وسلم فهجرت ابا بكر فلم تزل مهاجرته حتى توفيت.

صحيح البخارى: 4/42، ش 2862.

6- آیا جناب عمر بن خطاب در نبوت حضرت محمد شک کرده است یا نه؟

چون در کتب اهل سنت از زبان جناب عمر چنین آمده است:

( والله ما شککت منذ اسلمت الا یومئذ (روز صلح حدیبیه)

(در این متن صراحتا جناب عمر به شک در نبوت اعتراف می نمایند)

منابع:

*المصنف عبدالرزاق ج5 ص 339- منشورات المجلس العلمی

صحیح ابن حبان ج 11 ص224- موسسه الرساله

المعجم الکبیر ج 20 ص 14- مکتبه ابن تیمیه

الدر المنثور ج6 ص77- دارالمعرفه

تاریخ مدینه دمشق ج 57 ص 229- دارالفکر*

7- آیا منع ازدواج موقت توسط جناب عمر بن خطاب بوده است؟

چون در کتب اهل سنت می باشد از زبان جناب عمر که چنین گفته اند:

(متعتان کانتا فی عهد رسول الله و انا احرمها.........)

( این متن بیانگر منع توسط جناب عمر است)

منابع:

المبسوط ج4 ص27- دارالمعرفه

المغنی ج7 ص 572- دارالکتاب العربی

الشرح الکبیر ج7 ص537- دارالکتاب العربی

المحلی ج 7 ص 107- دارالفکر

مسند احمد بن حنبل ج 3 ص325- دارصادر

معرفه السنن و آلاثار ج5 ص 345- دارالکتب العلمیه

تفسیر الرازی ج10 ص 50

شرح نهج البلاغه ابن ابی الحدید معتزلی ج 1 ص182- داراحیاء التراث العربی

اصول السرخسی ج 2ص6- دارالکتاب العلمیه

تفسیر قرطبی ج 2ص329- داراحیاء التراث العربی

تذکره الحفاظ ج 1 ص156- داراحیائ التراث العربی

علل الدار قطنی ج 2ص156- دارطیبه

کنزالعمال ج16 ص521- موسسه الرساله

صحیح البخاری مجلد3 ص158- دارالفکر

8- آيا جناب عمر بن خطاب اولين كسي بود كه در نماز ميت 4بار تكبير گفت؟

كتاب الأوائل - ابن أبي عاصم - ص 8

أول من جمع الناس في صلاة الجنائز على أربع تكبيرات .

إمتاع الأسماع - المقريزي - ج 1 - پاورقى ص 380

أول من جمع الناس في صلاة الجنائز على أربع تكبيرات

المصنف - عبد الرزاق الصنعاني - ج 3 - ص 480

عبد الرزاق عن الثوري عن إسماعيل عن الشعبي عن

عبد الرحمن بن أبزي قال : كبر عمر على زينب بنت جحش أربع

تكبيرات

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

الطبقات الكبرى - محمد بن سعد - ج 8 - ص 112

كبر عمر على زينب بنت جحش أربعا

الطبقات الكبرى - محمد بن سعد - ج 8 - ص 112

كبر عمر على زينب بنت جحش أربعا

المحلى - ابن حزم - ج 5 - ص 124

جمعهم عمر على أربع تكبيرات

تلخيص الحبير - ابن حجر - ج 5 - ص 168

فجمعهم عمر على أربع تكبيرات

نيل الأوطار - الشوكاني - ج 4 - ص 99

جمعهم عمر على أربع تكبيرات .

عون المعبود - العظيم آبادي - ج 8 - ص 343

فجمعهم عمر على أربع تكبيرات

من حياة الخليفة عمر بن الخطاب - عبد الرحمن أحمد البكري - ص 250 - 251

جمعهم عمر على أربع تكبيرات . . .

المصنف عبد الرزاق الصنعاني-منشورات المجلس العلمي

الطبقات الكبرى- دار صادر

كتاب الأوائل- دار الخلفاء للكتاب الإسلامي الكويت

إمتاع الأسماع المقريزي - دار الكتب العلمية

المحلى ابن حزم- دار الفكر

تلخيص الحبير ابن حجر- دار الفكر

نيل الأوطار الشوكاني- دار الكتب العلمية

9- آیا این که می گویند عمر بن خطاب برای حفظ سوره بقره 12 سال طول کشید. صحیح است؟

تنوير الحوالك - جلال الدين السيوطي - ص 216

ابن عمر قال تعلم عمر البقرة في اثنتي عشرة

سنة فلما ختمها نحر جزورا

تفسير القرطبي - القرطبي - ج 1 - ص 40

حدثنا مالك عن نافع عن ابن عمر قال : تعلم عمر البقرة في اثنتي عشرة سنة ،

‹ پاورقى ص 40 ›

( 1 ) في الأصول : " المسمي في ذكر أسماء . . . الخ " .

الدر المنثور - جلال الدين السيوطي - ج 1 - ص 21

ابن عمر قال تعلم عمر البقرة في اثنتي عشرة سنة فلما ختمها

تاريخ الإسلام - الذهبي - ج 3 - ص 267

وقال إن عمر : تعلم عمر البقرة في اثنتي عشرة سنة ، فلما تعلمها نحر جزورا .

تنوير الحوالك جلال الدين السيوطي- دار الكتب العلمية تفسير القرطبي- دار إحياء التراث

الدر المنثورجلال الدين السيوطي- دار المعرفة

تاريخ الإسلام الذهبي- دار الكتاب العربي

10- آیا درست است که جناب فاطمه بنت محمد عمر بن خطاب را نفرین کرد؟

و الله لادعون علیک فی کل صلاه

منابع:

الامامه و السیاسه تحقیق زینی ج1 ص20- موسسه الحلبی

11- آیا اینکه جناب عمر بن خطاب منع کردند متعه را دلیل شخصی بود؟

طبق نقل بزرگان اهل سنت اين منع يك مسئله شخصي بود و در شان جناب عمر بن حريث بوده است:

كنا نستمتع بالقبضه من التمر و الدقيق الايام علي عهد رسول الله (ص) و ابي بكر و عمر حتي نهي عمر عنه في شأن عمرو بن حريث

منابع:

نيل الاوطار ج6 ص22- دارالجيل

صحيح مسلم ج4 ص131- دارالفكر

السنن الكبري ج7 ص131- دارالفكر

عمده القاري ج17 ص246- دارحياء التراث العربي

المصنف عبدالرزاق ج7 ص500- منشورات المجلس الاعلمي

نصب الرايه ج3 ص338- دارالحديث قاهره

الداريه في تخريج احاديث الهدايه ج2 ص57- دارالمعرفه

تاريخ المدينه ج2 ص717- دارالفكر قم

الاستذكار ج5 ص505- دارالكتب العلميه

التمهيد ج10 ص112- المغرب، وزاره عموم و الاوقاف

عون المعبود ج10 ص349- دارالكتب العلميه
منتظر جوابها هستم.
لطفا جواب بدهيد. و به حاشيه نرويد. من سوال كردم لطف كنيد به جاي جواب دادن صورت مسئله رو حذف نكنيد.
منتظر جوابها هستم

بازگشت به بالا

mehrdad
کاربر جدید
کاربر جدید

1 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 5
امتياز: 200
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 18:30:55    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

افرین اینبار دانستم اساسا توانایی بحث ندارید
و اینرا هم دانستم که جرات بحث قرانی را ندارید

ببینید عمر هزار برابر هم از اینها بدتر در موردش روایت شود
باز یک تار مویش را به تمام مسلمانان تاریخ نمیدهیم
بخدا خیلی بیچاره اید

دلم بحالتان میسوزد
اینهمه سند روی کولت بار کرده ای که مثلا چه بشود ؟؟؟

دوستان همه شاهدند که نتوانستی با قران حرف بزنی
و فقط چسبیدی به روایتهای شیعه خوش کن

اگر یادتان باشد جناب طبرسی یک کتاب نوشته بنام فصل الخطاب فی تحریف کتاب رب الارباب

یعنی 2000 روایت از امامان جمع اوری کرده که این قران تحریف شده است ......

شیعه هزاران بار بالا بپرد پایین بپرد

بزرگان اهل سنت عمر در نظرشان از علی بافضیلتتر است

بجای اینهمه مدرک تو یک بزرگ اهل سنت را پیدا کن که مخالف این گفته باشد

فقط یکی

بهر حال بجای اینهمه نفرت از عمر و قران

یکبار با دقت مطلب مرا بخوان

این نوشته های شما درست مثل این است که
معلمی به دانش اموزانش بگوید عزیزانم در در س خواندن تلاش کنید تا موفق شوید
و یکی در جواب بگوید چشم ولی اقا بخدا حسن تنبل است !!!!!!

من مرتبا میگویم به قران باز گردید شما میگویید عمر اینگونه است

اما در مورد شریعتی

اخر سوادتان اینقدر است دیگر
در نمایشگاه بین المللی کتاب تنها غرفه ای که پر از خوانند گان کتب اسلامی است غرفه شریعتی است
و فقط کتابهای اویند که نایابند
نکند در نزد شما مصباح یزدی اسلام شناس است ؟؟؟؟

دیدید شما پایش بیفتد همه را از اعتبار می اندازید و توهین و اراجیف پشت سرش تلمبار میکنید

بازگشت به بالا

mehrdad
کاربر جدید
کاربر جدید

1 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 18:35:19    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

من سوگند میخورم مطلب مرا حتی یکبار هم نخواندید

نگفتید نظرتان در مورد ایه 100 سوره توبه چیست ؟؟؟؟؟؟؟

اولا شما سایت مناظره راه انداخته اید باید حد اقل مطالب طرف را بشنوید یا خیر

از دوستان خواننده این سایت دعوت میکنم مطالب دو طرف را بدقت بخوانند

و خود قضاوت کنند

بازگشت به بالا

mehrdad
کاربر جدید
کاربر جدید

1 بهمن ماه ، 1388
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 18:42:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

اما در مورد طفره رفتن از سوالاتتان

دوست عزیز مناظره دو طرف باید بر مبنای مطالبی باشد که هر دو طرف در ان شک نداشته باشند

تو اینقدر مقید مطالب دانشمندان اهل سنتی اساسا چرا شیعه ای !!!
و چرا اینقدر متکی به روایات اهل سنت .!!!

تو فقط بگو فضایل وارده را در مورد خلفا قبول داری !!! ؟؟؟ یا خیر
اگر قبول داری خوب بدیهیترین مسئله این است که در نزد اهل سنت
عمر سومین فرد اسلام است
ایا این نظر متواتر اهل سنت را قبول داری یا خیر

تو میدانی میخواهی چگونه مناظره کنی
لب مطلبت این است که بابا من از سنی ها چند مطب در مورد مذمت عمر قبول دارم
و هر کس بامن بحث کند باید بر اساس همان چیزهایی باشد که من قبول دارم

جالب است من میگویم بحث را با قران شروع کنیم
تو میگویی طفره رفته ای ؟؟؟؟؟

جالب است استدلال قرانی طفره رفتن است
ولی روایت و تاریخ اصل و اصیل است

بازگشت به بالا

javadi
کاربر جدید
کاربر جدید

2 آبان ماه ، 1388
تشکر شده 12 بار در 9 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 1 بهمن ماه ، 1388 22:36:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

با سلام
دوست عزیز و گرامی. در مورد آیه 100 سوره توبه در سایت عرض کردم این مطلب رو کاملا بحث کردیم و می توانید به ادرس ذیل سر بزنید.

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت

اما در مورد دكتر شريعتي:
دوست عزيز و گرامي به مقدار فروش كتاب نيست. و يا ناياب شدن كتابها
ميشه اسلام شناس رو برامون تعريف كنيد.
اسلام شناس يكي هست مثل حضرت ايت الله مصباح يزدي.
مثل: حضرت ايت الله دكتر حسيني قزويني
و علامه اميني
و............
اينا اسلام شناس هستند. نه يكي مثل شريعتي
دوست عزيز بنده به كي توهين كردم؟
ميشه بگين.
يعني اينگه گفتم دكتر شريعتي نميتونه اسلام شناس باشه توهينه؟
ايشون مقامشون بالا هست. ادبياتشون عالي هست. ولي نميتونند اسلام شناس باشند.

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

گفتگوي آرام ميان شيعه و سني صفحه اول انجمن -> مناظرات شيعه و سني

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
رفتن به صفحه 1, 2  بعدي
صفحه 1 از 2

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت